Z DRAJV-om na off-road

Po kočevskih gozdovih z DRAJV-om in Juretom Gregorčičem
Že med ovinki magistralke je na mokrem ali celo zasnežen asfaltu treba razumeti, kako deluje fizika avtomobila, da kolesa peljejo v želeno smer in obdržijo stik s cesto. Kako pa vam gre, ko asfalt postane grob pesek in široka magistralka ozka razrita gozdna cesta?

Bi se upali podati tja, kjer ni signala, kjer meje mobilnosti določa narava? Kjer lahko za volanom preverite pomen besed: oprijem, sile v ovinkih, okretnost vozila in voznika, kjer je mogoče za volanom uživati pri hitrosti pešca? Bi se želeli v tem preizkusiti z Atmosfercem Juretom Gregorčičem?

 

Glavna nagrada: off-road vožnja z atraktivnim terenskim vozilom

Z DRAJV-om sodelujte v septembrski nagradni igri in se potegujte za:

  • 1 nepozabno vožnjo po kočevskih gozdovih z atraktivnim terenskim vozilom in Juretom Gregorčičem,
  • 100 nosilcev za mobilni telefon.

 

Za sodelovanje v nagradni igri boste morali dokazati, da obvladate vožnjo v ovinek. Kaj morate narediti? Med 10. 9. 2021 in 30. 9. 2021:

  • Z DRAJV-om posnemite vsaj 5 voženj s skupno oceno vsaj 90 točk in vsaj 5 voženj, pri katerih dosežete vse točke (100 točk) pri oceni vožnje v ovinek (pogoja se ne izključujeta – pogoju je lahko zadoščeno že s 5 posnetimi vožnjami, ki zadostujejo obema pogojema);
  • nato pa potrdite Pogoje sodelovanja v nagradni igri in se tako uvrstite v žreb.

Žreb bomo izvedli 5. 10. 2021. Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni po elektronski pošti.

 

To ne bo le vozniška izkušnja

Off-road z DRAJV-om po kočevskih gozdovih bo nepozabna poldnevna izkušnja, ki pa ne bo samo vozniška. Pred vožnjo po medvedji in volčji cesti bo Jure Gregorčič izžrebanca najprej povabil v zeleno trdnjavo ene zadnjih pravih evropski divjin, na stečine divjadi pod krošnjo kraljice Roga, da se odpravita peš – spoznat in slišat naravo. Ta del izkušnje se lahko na žejo izžrebanca izvede, lahko pa tudi ne.

V glavnem delu pa bosta sedla za volan terenca in zavrtela volan ter dvigovala prah po odmaknjenih cestah Kočevskega Roga. Izkušnja bo potekala ob upoštevanju pravil terenske vožnje in ob spoštovanju narave.

Nagradna off-road vožnja z DRAJV-om in Juretom Gregorčičem se bo izvedla predvidoma 6. oziroma 7. 11. 2021. Za varnost bomo poskrbeli z upoštevanjem vseh priporočil NIJZ za preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2.

Complementary Content
${loading}