Z DRAJV-om do mobilnega telefona iPhone 8

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste med snemanjem vožnje naleteli na nestrpnega voznika, ki vam je vozil »za ritjo«? Morda bi se nekoliko zamislil, če bi na zadku vašega vozila zagledal nalepko »Vozim varno, vozim DRAJV«, zato vam v tokratni nagradni igri ponujamo možnost, da si jo privozite in nalepite na vašega jeklenega konjička. Če boste svoj polepljeni avto še fotografirali, nam do 7. 7. 2019 na drajv@triglav.si poslali fotografijo vozila z nalepko in fotografijo delili na vašem družbenem omrežju ter objavo označili s #DRAJV, boste v žrebanju za enega od 3 iPhonov 8, 64 GB.

Nagradna igra poteka od 1. 6. do 30. 6. 2019. Žrebanje srečnih dobitnikov bo 17. 7. 2019.

Kako pridobim značko?

Značko DRAJV nalepka boste osvojili, če boste med 1. 6. in 30. 6. 2019 posneli 400 km voženj z oceno vsaj 90 točk.

Za pridobitev prave nalepke, morate potrditi gumb »Sodelujte v nagradni igri«, s čimer potrdite Pogoje sodelovanja v nagradni igri.

Ne pozabite: za sodelovanje v nagradnih igrah potrebujete tudi značko DRAJV profil (izpolnjeni osebni podatki v profilu) – preverite, da imate vpisane pravilne podatke, da bo nalepka prispela na pravi naslov.

Če boste nalepko prilepili na vaš avto, ga fotografirali in nam do 7. 7. 2019 na drajv@triglav.si poslali fotografijo vozila z nalepko ter fotografijo objavili na enem od družbenih omrežjih (Facebook, Instagram, Twiter ali LinkedIn), pri čemer boste uporabili #DRAJV, boste sodelovali v žrebanju za enega od treh iPhone 8 mobilnih telefonov.

Srečno in varno vožnjo!