Srečno pot!

Z varno
vožnjo do
prihranka!

Prihranite do 20 % pri zavarovanju avtomobila, avtodoma in zavarovanju Mladi voznik ter do 15 % pri zavarovanju motornega kolesa.

NOVO!

Z varno vožnjo lahko sedaj z aplikacijo DRAJV zbirate popust tudi za zavarovanje motornega kolesa.

Kaj je DRAJV?

DRAJV je brezplačna mobilna aplikacija, s katero lahko analizirate svoje vožnje, spremljate in izboljšujete vozne navade, poleg tega pa prihranite pri avtomobilskih zavarovanjih.

Več o aplikaciji

Prenesite aplikacijo

DRAJV brezplačno naložite v Google Play, App Store ali Huawei trgovini.

Prednosti

Prihranek

Do 20 % popusta pri zavarovanju avtomobila, avtodoma in zavarovanju Mladi voznik ter do 15 % popusta pri zavarovanju motornega kolesa

Varnost

Uporaba pripomore k večji varnosti na cesti

Nagrade

Z nagradnimi igrami do dodatnih ugodnosti in nagrad

Brezplačna uporaba

Uporaba je povsem preprosta in brezplačna

Izboljšana vožnja

Dokažite, da obvladate varno vožnjo

Kako uporabljate
DRAJV?

Zbiraj popuste in prihrani

Popust pri zavarovanju
avtomobila in avtodoma
do
20%
(zavarovanje odgovornosti, zavarovanje voznika in zavarovanje splošnega avtomobilskega kaska)
Popust pri zavarovanju
Mladi voznik
do
20%
(zavarovanje odgovornosti, zavarovanje voznika in zavarovanje splošnega avtomobilskega kaska)
Popust pri zavarovanju
motornega kolesa
do
15%
(zavarovanje odgovornosti, zavarovanje voznika in zavarovanje splošnega avtomobilskega kaska)

Nagradna igra

Sodelujte v veliki poletni nagradni igri DRAJV poletje na poti, kjer bomo skupaj s Petrolom podelili več kot 6000 nagrad.

Najpogostejša vprašanja

Za pomoč pri ponastavitvi gesla sledite navodilom na spodnji sliki (s klikom na njo se vam odpre slika v polni ločljivosti):


Mobilna aplikacija DRAJV je na voljo za pametne telefone z operacijskim sistemom Android (različica 6.0 in novejša) ali iOS (različica 14 in novejša), vgrajenim GPS sprejemnikom in giroskopom. Mobilno aplikacijo lahko na pametni telefon naložite brezplačno: za telefone z operacijskim sistemom Android obiščite trgovino Google Play, za telefone z operacijskim sistemom iOS pa App Store. Aplikacija je na voljo tudi za uporabnike novejših Huawei telefonov, ki aplikacije nameščajo iz trgovine AppGallery.
Skupna ocena voženj je ocena vseh voženj, ki štejejo v zbiranje popusta za eno kodo. Po zahtevi kode za popust se skupna ocena voženj resetira – ponastavi, tako da se ocena s prvo posneto vožnjo, ki šteje za zbiranje popusta za novo kodo, začne oblikovati znova.
Dostop do lokacijskih storitev naprave oz. uporaba GPS sprejemnika je potrebna za spremljanje hitrosti vožnje in prikaz omejitev hitrosti na posameznih odsekih cest, po katerih vozite. Uporaba aplikacije brez tega dostopa ni mogoča.
Ob začetku snemanja in med vožnjo mora biti telefon ves čas ustrezno nameščen, zato telefon pred začetkom vožnje namestite v varen nosilec za telefone ali na varno odlagalno mesto, kjer se telefon ne bo premikal. Zgornji del telefona mora biti obrnjen proti sprednji strani vozila, zaslon telefona pa mora biti zgoraj. Preverite, ali je telefon postavljen dovolj trdno, da med vožnjo ne bo zdrsnil. Pri snemanju z motorjem predlagamo, da telefon odložite v žep oblačil ali nahrbtnika, uporabite pa lahko tudi ustrezen nosilec za uporabo na motorju. Pri tem svetujemo, da se pri proizvajalcu vaše mobilne naprave prepričate o vplivu nosilca na telefon zaradi narave vibracij vožnje na motorju.
Seveda, prijava z obstoječim uporabniškim imenom in geslom povrne vse podatke o že posnetih vožnjah in pridobljenih popustih.
Eno kodo lahko zbirate 12 mesecev. Če po 12 mesecih ne boste podali zahteve za pridobitev kode, se bo ta generirala avtomatično. Koda je veljavna 1 leto od izdaje.
Ugodnosti veljajo le za fizične osebe, veljajo le za avtomobilska zavarovanja vozil v premijski skupini 01, 05 (avtodomi), 06 (motorna kolesa) in pri zavarovanju Mladi voznik. Ena koda za ugodnost se lahko uporabi samo enkrat, kodo pa morate pri sklenitvi zavarovanja pokazati s prikazom kode v aplikaciji DRAJV ali z dokumentom, ki ga prejmete na elektronski naslov. Če želite uporabiti kodo za popust pri avtomobilskih zavarovanjih in pri zavarovanju Mladi voznik, potrebujete za to dve kodi. Kode z do 20 % za avtomobilska zavarovanja se lahko unovčijo na osebnih vozilih, ki ne vključujejo motorna kolesa. Pri motornih kolesih se lahko unovčijo kode z do največ 15 % možnega popusta.