#varendrajv
Z varno
vožnjo do
prihranka!
Prihranite do 25 % pri avtomobilskih zavarovanjih in zavarovanju Mladi voznik.
Pomembno obvestilo!
Aplikacija DRAJV je prenovljena. Od 1. 10. 2020 je za delovanje aplikacije nujno potrebna posodobitev. Aplikacijo lahko posodobite v Google Play ali Apple Store trgovini. V aplikacijo se nato prijavite z istim uporabniškim imenom in geslom kot ste ga uporabljali prej. Za pomoč pri prijavi v novi DRAJV si lahko ogledate tudi video, ki smo ga pripravili za vas. Preizkusite novi DRAJV!

Kaj je DRAJV?

DRAJV je brezplačna mobilna aplikacija, s katero lahko analizirate svoje vožnje, spremljate in izboljšujete vozne navade, poleg tega pa prihranite pri avtomobilskih zavarovanjih.

Več o aplikaciji

Prenesite aplikacijo

DRAJV brezplačno naložite v Google Play ali App Store trgovini.

Prednosti
Prihranek
Do 25 % popusta pri avtomobilskih zavarovanjih in zavarovanju Mladi voznik
Varnost
Uporaba pripomore k večji varnosti na cesti
Nagrade
Z nagradnimi igrami do dodatnih ugodnosti in nagrad
Brezplačna uporaba
Uporaba je povsem preprosta in brezplačna
Izboljšana vožnja
Dokažite, da obvladate varno vožnjo
Kako uporabljate
DRAJV?

Zbirajte popuste in prihranite

Popust pri zavarovanju
Mladi voznik
do
25 %
zavarovanje odgovornosti, zavarovanje voznika in zavarovanje splošnega avtomobilskega kaska
DRAJV izzivi

Kmalu za vas velika nagradna igra z bogatimi nagradami – spremljajte obvestila v aplikaciji.

Najpogostejša vprašanja

Za pomoč pri ponastavitvi gesla sledite navodilom na spodnji sliki (s klikom na njo se vam odpre slika v polni ločljivosti):
Mobilna aplikacija DRAJV je na voljo za pametne telefone z operacijskim sistemom Android (različica 6.0 in novejša) ali iOS (različica 12 in novejša), vgrajenim GPS sprejemnikom in giroskopom. Mobilno aplikacijo lahko na pametni telefon naložite brezplačno: za telefone z operacijskim sistemom Android obiščite trgovino Google Play, za telefone z operacijskim sistemom iOS pa App Store. Aplikacija trenutno še ni na voljo za uporabnike novejših Huawei telefonov, ki aplikacije nameščajo iz trgovine AppGallery. Rešitev je že v pripravi in bo kmalu na voljo.
Skupna ocena voženj je ocena vseh voženj, ki štejejo v zbiranje popusta za eno kodo. Po zahtevi kode za popust se skupna ocena voženj resetira – ponastavi, tako da se ocena s prvo posneto vožnjo, ki šteje za zbiranje popusta za novo kodo, začne oblikovati znova.
Dostop do lokacijskih storitev naprave oz. uporaba GPS sprejemnika je potrebna za spremljanje hitrosti vožnje in prikaz omejitev hitrosti na posameznih odsekih cest, po katerih vozite. Uporaba aplikacije brez tega dostopa ni mogoča.
Ob začetku snemanja in med vožnjo mora biti telefon ves čas pravilno nameščen, zato telefon pred začetkom vožnje namestite v varen nosilec za telefone ali na varno odlagalno mesto, kjer se telefon ne bo premikal. Zgornji del telefona mora biti obrnjen proti sprednji strani vozila, zaslon telefona pa mora biti zgoraj. Preverite, ali je telefon postavljen dovolj trdno, da med vožnjo ne bo zdrsnil.
Seveda, prijava z obstoječim uporabniškim imenom in geslom povrne vse podatke o že posnetih vožnjah in pridobljenih popustih.
Eno kodo lahko zbirate 12 mesecev od izpolnjenih pogojev za dosego začetnega, 5-odstotnega popusta. Če po 12 mesecih ne boste podali zahteve za pridobitev kode, se bo ta generirala avtomatično. Koda je veljavna 1 leto od izdaje.<
Ugodnosti veljajo le za fizične osebe, veljajo le za zavarovanje vozil v premijski skupini 01 (osebna vozila, razen avtodomov in motornih koles) in pri zavarovanju za mladega voznika. Ena koda za ugodnost se lahko uporabi samo enkrat, kodo pa morate pri sklenitvi zavarovanja pokazati s prikazom kode v aplikaciji DRAJV ali z dokumentom, ki ga prejmete na elektronski naslov. Če želite uporabiti kodo za popust pri avtomobilskem zavarovanju in pri zavarovanju za mladega voznika, potrebujete za to dve kodi.