Nova značka Pazi DRAJV 2017 in 20 % popust

Poletnih počitnic je skoraj konec in v okolico šol se vračata otroški smeh in igra. Zato bodite še previdnejši, da bodo naši najmlajši vedno na varnem.

Varna vožnja vam zagotovi novo značko in dodaten popust pri Nezgodnem zavarovanju otrok in mladine.

Kako sodelujem?

V kraju s šolo opravite vožnjo, daljšo od 3 km, z oceno nad 90 točk.

Osvojili boste značko Pazi DRAJV 2017.

Na elektronski naslov boste prejeli promocijsko kodo za 20 % popust ob sklenitvi Nezgodnega zavarovanja za otroke in mlade.

Značko je možno osvojiti od 18. 8. do 23. 11. 2017, pridobljeno promocijsko kodo pa lahko unovčite do 30. 11. 2017.

Pazljivo na cesti - tako v okolici šol kot drugod.


Pogoji izdaje in uporabe promocijske kode:


Promocijsko kodo za 20 % popust je možno pridobiti le v mobilni aplikaciji DRAJV. Promocijsko kodo za 20 % popust na sklenitev akcijskega nezgodnega zavarovanja za otroke in mlade za šolsko/študijsko leto 2017/2018 je mogoče unovčiti ob sklenitvi prek spletne strani Zavarovalnice Triglav. Promocijska koda za 20 % popust se izključuje z 10 % popustom na spletno sklenitev zavarovanja. Ugodnost promocijske kode se ne izključuje z 20 % popustom za veliko družino in popustom Triglav komplet. Popust se obračuna le ob sklenitvi zavarovanja in ga ni mogoče obračunati med trajanjem zavarovanja. Promocijska koda je prenosljiva in unovčljiva do 30. 11. 2017. Promocijske kode ni mogoče zamenjati za gotovino. Promocijske kode ni mogoče unovčiti na prodajnih mestih Zavarovalnice Triglav. Ob sklenitvi zavarovanja se lahko uveljavi samo ena promocijska koda. Če hkrati sklepate več zavarovanj in so vsa obračunana na enem računu, se popust prizna na vse police.